Life coaching

Soms durven we stil te staan bij hoe we in het leven staan. 

We maken de  balans op of we ondervinden zaken in ons dagelijks leven waar we niet ten volle achter staan, waar je met aan de slag wil gaan.  Maar hoe doe je dat? 

Bij life coaching krijg je ondersteuning bij je persoonlijke ontwikkeling, het bereiken van je doelen, betere communicatie in je relaties,  het veranderen van negatieve gewoontes... 

Klinkt mooi niet? 

En dat is het ook. 

Je leert jezelf beter kennen, wat je sterktes zijn en je valkuilen en hoe je deze kan inzetten om bepaalde zaken aan te pakken.   Met de juiste vraagstelling en creatieve inbreng wordt je blik verruimd en krijg je meer inzichten en mogelijkheden die je voordien niet zag.  Je gaat aan de slag en stippelt zelf je richting uit die het dichtste aansluit bij wie jij bent. 

 

Innerlijke rust, zin in het leven, geluk en welzijn zijn de kernwoorden bij life coaching.

 

Tijdens een coachgesprek ben jij aan het woord. 

Wat brengt je tot bij mij?

Wat houdt je bezig? 

 

Hier is ruimte om te zijn wie je bent, om op zoek te gaan naar waar jij naartoe wil, wat jij nodig hebt om sterker en gelukkiger in het leven te staan.  Zonder oordeel, zonder verwachtingen.  

begeleiding van jongeren.

Doordat de vraag meer en meer werd gesteld in het begeleiden van jongeren heb ik me in 2021 extra bijgeschoold in het begeleiden van jongeren.  (18+)  

Zij kunnen bij mij terecht voor o.a. 

-versterken van de weerbaarheid

-leren omgaan met faalangst, perfectionisme,   en onzekerheid om zo met meer zelfvertrouwen en mildheid naar zichzelf toe in de wereld te stappen. 

 

 

 

Merken we dat er sterkere onderliggende zaken meespelen, verwijs ik u graag door naar uw huisarts of een andere hulpverlener.